Penny Klubben
 
 
 
 

 


      

      

Bli med i verdens beste klubb for hestegale!
Her ser du Velkomstpakken vi sender ut til nye medlemmer. Du betaler kun kr 59,50 inkludert porto!
Klikk på bildet for å lese mer om Velkomstpakken. Der finner du også innmeldingsskjema til Pennyklubben.

 

I Pennyklubben er det julekveld 12 ganger i året!

Så mange ganger kommer det nye klubbpakker rett hjem i postkassen din. 8 av disse er vanlige pakker som koster kr 169,50 + kr 40 i porto, 4 er spesialpakker med ekstra mye innhold til litt høyere pris. Hvis du ønsker å stå over en pakke en gang iblant, får du likevel medlemsbladet Pennyposten gratis! Det er ingen kjøpetvang, og du kan når som helst melde deg ut av klubben.

I pakkene fra oss får du minst to gode underholdningsbøker om hest, noen med bilder og/eller illustrasjoner. Et par ganger i året får du nyttige faktabøker om hest og hestestell, rasefakta, hesteliv rundt om i verden, og mye mye mer!

Pennyposten, klubbens eget medlemsblad er på hele 24 sider, og du får det, selv om du velger å avbestille en pakke. Her finner du brev, bilder og tegninger fra medlemmene, sider for kjøp & salg og brevvenner, konkurranser, maskotenes spalter, nytt fra redaktøren, flauser, artikler om hesteliv og mye mer. Og sist, men ikke minst; vår egen shop der du kan kjøpe utstyr, tidligere utgitte bøker og ting, og m.m.!

I Pennyklubben får du mye mer enn bare bøker. I hver pakke ligger det minst to ekstrating. Det kan være nyttige saker til hest og rytter, som f.eks. hovskrape, strigle, svamp, og ridehansker. Det kan være skolesaker, som notatbøker, penner, viskelær og pennal. Eller det kan være T-skjorter, plakater, billedrammer, brevpapir, smykker … Og som om ikke det var nok – du får alltid en ekstra overraskelse med på kjøpet!

Hver gang kan du være med på nye, morsomme konkurranser i Pennyposten. Du har sjansen til å vinne flotte premier, ridetimer og rideutstyr. Ja, det hender til og med at vi slår på stortromma og gir bort gratis uke på rideleir eller en lys levende hest!

Nå er det slutt på å ha det kjedelig! Du har jo funnet Pennyklubben!

DIN KLUBBGARANTI

 • Ingen bestillingsproblemer!
  I løpet av et år får du 12 pakker hjem i postkassen, dersom du ikke avbestiller. 8 av disse er vanlige pakker som koster kr 169,50 + 40 kr i porto og 4 er spesialpakker med ekstra mye innhold til litt høyere pris. Hvis du ønsker å stå over en pakke en gang iblant, får du likevel medlemsbladet Pennyposten gratis!
 • Garantert innholdsrike pakker!
  Hver pakke inneholder minst 2 bøker, medlemsblad, flere gøyale eller nyttige ting og en liten overraskelse.
 • Ingen kjøpetvang!
  Som medlem i Pennyklubben binder du deg bare til å kjøpe Velkomstpakken. Du kan når som helst melde deg ut av Pennyklubben, dersom du har betalt for de pakkene du har mottatt.
 • Angrerett!
  Ifølge lov om angrerett har du 14 dagers returrett. Du må selv betale returportoen. Angreskjema med informasjon finner du i pakken.
 • Medlemsservice!
  Har du spørsmål, kan du ringe til vår kundeservice på telefon: 51 84 54 54 mellom 09.00 og 15.00 (mandag-fredag). Kundefaks: 51 84 54 93.
 •  

  Sparepoeng
  Som medlem får du sparepoeng for hver pakke du kjøper, og for hvert nye medlem du verver til klubben. Du kan samle sparepoeng og bruke dem til klubbpakker. Noen ganger i året har vi også tilbud på utvalgte ting fra vervepremielageret vårt som du kan få for sparepoengene dine.

  Pennyklubben drives av
  Stabenfeldt AS
  Postboks 8054
  4068 Stavanger

  Besøksadresse:
  Sothammergeilen 3
  4029 Stavanger

Pennyklubben finnes også i Sverige, Finland, Tyskland, Østerrike,  Sveits, Ungarn, Tsjekkia og USA. 
Har du spørsmål kan du ringe oss på telefonnr. 51 84 54 54 eller skrive til oss på
e-post:    penny@stabenfeldt.no
   (klipp ut og lim inn i eposten din)