God helg – fredag 5. mars!

Ikke akkurat vår i dag … Og hvem vant fotokonkurransen …

Hei, alle sammen!

Jeg kan bare repetere meg selv fra forrige gang: Snøen fortsetter å lave ned, og vi er mange som lengter mot vår. Ikke det spor rart, spør du meg. Her på sørvestlandet pleier krokusen å være like før blomstring på denne tida … Men nå er alle sånne vårtegn skjult under myke snødyner.

Så … hva har vi holdt på med her i PK-redaksjonen i uka som har gått da?

Jo, blant annet så er vinnerne av fotokonkurransen fra 1001-pakken … ditt fineste hestebilde nå trukket. Her ser dere bildet som vant førstepremien. Det herlige føllet Nox! Bildet er tatt av Julie Lilleng fra Brøstadbotn. Dette  bildet og alle ekstrapremievinnerne er på trykk i PPost nr. 5. Hvem som vant ekstrapremier finner dere ut ved å gå inn der det står "Min Side" øverst, og så videre inn der det står "Konkurranser.

Så har jeg jobbet videre med den fine boka dere får i 1006-pakken (der dere også får knallfin ny skoledagbok). Boka heter Måneskygge, og handler om to jenter som "finner en hest i skogen", og om alt som skjer i kjølvannet av dette. Hingsten er stor og svart og flott, men han har brannsår over ryggen og lukter røyk. Hva har skjedd?

Det skal bli spennende å høre fra Slangen seter hvordan det går med påmeldingen til sommerens to Pennyrideleiruker på Peer Gynt. Det pleier å være kjempepågang på den ene uka vi har hatt til nå, så jeg regner med at det er mange der ute som fyller ut påmeldingsskjema nå! Og som jeg har nevnt før, så er det også spennende scrapbookkonkurranse i medlemsbladet. Du kan være heldig og scrappe deg til en hel uke gratis rideleir! :-) Jeg har allerede fått noen kjempefine bidrag – jeg er helt imponert!

Dersom du ikke er medlem i PK, eller er helt ny, bør du få med deg artikkelen jeg har lagt ut her på sida – der vesle Reina fra CYD Santa Maria, senteret i Spania som redder hester som har det vondt, forteller om to nye hester som kom inn; nemlig Promesa og Valor. Stakkars … Senere i vår (i 1005-pakken) kommer ny historie fra Reina og de andre på redningsgården.

En fin helg og en god avslutning på vinterferien til alle venner av Pennyklubben!
Hestlig hilsen fra Randi


purplegreenyellowpinklightblueVelg bakgrunn