Penny Klubben
 
 
 
 

DETTE LURER JEG PÅ OM PENNYKLUBBEN …

Hver dag får vi spørsmål fra medlemmene om klubben. Mange lurer på når klubben ble startet, hvordan sparepoengene virker, når de får pakkene sine, ververegler og mye mye mer. Under her har vi samlet de vanligste spørsmålene og svarene, så slipper du å spørre!

  Jeg er et helt nytt medlem, og har nettopp fått Velkomstpakken min. Men jeg finner ikke medlemskortet mitt …

 

Det fulgte med et brev i pakken. Medlemskortet henger fast i det brevet.

Når ble Pennyklubben startet?

 

Pennyklubben sendte ut sin første pakke i 1982.

Er det noen aldersgrense i Pennyklubben?

 

Nei, det er det ikke. Du kan være medlem så lenge du vil, vi har medlemmer i alle aldre.

Kan jeg bruke gamle vervebrosjyrer?
Vi setter stor pris på om du kan bruke den nyeste vervebrosjyren når du skal verve noen. Trenger du flere vervebrosjyrer, kan du ringe oss på tlf. 51 84 54 54,  eller sende en epost til penny@stabenfeldt.no, så sender vi deg flere.

Hvordan fungerer egentlig sparepoengene?

Du får 100 poeng for hver pakke du betaler, og 200 poeng for hvert nye medlem du verver. Når du har 1800 poeng, kan du få en vanlig pakke uten å betale for den. Venter du til du har 3000 poeng, kan du få 2 klubbpakker uten å betale for dem. Se i Pennyposten for mer informasjon. Og … Hvis du f.eks. har 2000 poeng, og velger å bruke 1800 poeng, så sparer du liksom de 200 som blir til overs videre.


Må jeg kjøpe et bestemt antall pakker?

  

Nei, det er ingen krav til minstekjøp. Du kan avbestille de pakkene du ikke ønsker via hjemmesiden, telefon, faks eller ved å bruke kupongen i medlemsbladet.

Kan jeg sende leserbrev, bilder, månedens medlem, annonse om brevvenner, kjøp og salg eller svar på konkurranser til dere på epost også?

Jada, klart du kan! Du sender til penny@stabenfeldt.no  Gjelder det svar på konkurranser sender du til pennysvar@stabenfeldt.no


Hva gjør jeg hvis noe er ødelagt eller mangler i pakken min? 

 

Da må du kontakte damene som jobber i vår Kundeservice. Det gjør du ved å ringe tlfnr. 51 84 54 54 eller ved å sende en epost til penny@stabenfeldt.no. Husk å skrive fullt navn og adresse og ha gjerne medlemsnr. ditt klart, så får du raskere hjelp.


Hjelp, jeg har mistet medlemskortet mitt, hva gjør jeg?

 

 

Slapp av! Det er ikke noe problem. Kontakt Kundeservice, epost: penny@stabenfeldt.no eller tlfnr. 51 84 54 54, så sender de deg et nytt et. OBS: Ikke glem å skrive fullt navn og adresse og helst også medlemsnr. i eposten, ellers kan de ikke vite hvem du er, og heller ikke hjelpe deg.

Hva koster pakkene, og hvor ofte kommer de?

 

 

12 ganger i året kommer pakkene rett hjem i postkassen. Vanlige  pakker koster 164,50 + 35 kr i porto og pakking, 4 er spesialpakker med ekstra mye innhold og koster 199,50 + 35 kroner i porto og pakking. Pakkene kommer ca en gang pr. måned.


Når kommer min første pakke?

 

Når du melder deg inn i Pennyklubben, går det ca 4 uker før du får din første pakke.


Er det sant at utmeldte medlemmer ikke kan melde seg inn i klubben igjen?

 

Nei, dette er bare tull! Alle tidligere medlemmer er selvsagt hjertelig velkomne til å melde seg inn igjen. Det som ikke går an; er å VERVE tidligere medlemmer. Denne regelen har vi fordi det ellers dessverre fins noen som egentlig ikke er det spor interessert i å være medlemmer hos oss. Det de vil er å skaffe seg flotte vervepremier og billige pakker med mye innhold, for så å bare melde seg ut igjen med en eneste gang. Og sånn kan dessverre ikke Pennyklubben drive på. Vi vil ha medlemmer som er interessert i det vi sender ut i pakkene våre!


Hvorfor kan ikke flere fra samme familie være medlem? 

 

Dette er en liten misforståelse. Det går ikke an å verve søsken eller andre som har samme adresse som deg selv, men selvsagt, hvis søsken vil dele et medlemsskap eller at noen av andre grunner faktisk vil få tilsendt to like pakker hver måned, så er dette lov!


Kan jeg avbestille via internett?

 

Ja, gå inn på Neste Pakke og bla deg ned til bunnen av siden. Trykk der det står «Avbestille neste pakke», og følg instruksene du får videre. Du kan også avbestille ved hjelp av avbestillingstelefonen (les mer på side 17 i PPosten eller ved å sende inn kupongen på side 17 i PPosten. 


Hvordan gjør jeg hvis jeg vil melde meg ut av Pennyklubben?

  

Da må du kontakte Kundeservice og si fra til dem. Kundeservice har telefon 51 84 54 54, epostadresse penny@stabenfeldt.no eller adressen er Pennyklubben, Postboks 8054, 4068 Stavanger, hvis du vil sende et brev.

Går det an å betale med avtalegiro?

 

Ja!  Avtalegiro er en fin måte hvis en ønsker å gjøre betalingen enklere!
Ta i så fall kontakt med vår medlemsservice og be om informasjon og skjema. Telefon 51 84 54 54 eller e-post  penny@stabenfeldt.no  Du kan eventuelt henvende deg til banken din.