Penny Klubben
 
 
 
 

Verv en venn som nytt medlem i Pennyklubben!

Vrinsk i luken, du som allerede er medlem i Pennyklubben! Du vet vel at du kan få kjempefine premier hvis du hjelper oss med å skaffe nye medlemmer til klubben?

Det kalles å verve. I hver pakke får du en vervebrosjyre som viser hva slags premier du kan velge. Hver måned er det en spennende nyhet. Det kan være alt fra heste- og rytterutstyr til kule ting til rommet ditt.

I vervebrosjyren er det også bilder av alt det fine venninna eller vennen din vil få i Velkomstpakken fra oss.

Alt dere trenger å gjøre er å fylle ut alle feltene i vervebrosjyen. OBS: Det er kjempeviktig at en av foreldrene eller en foresatt til det nye medlemmet skriver under!! Og så sender dere kupongen til oss.
Det vil gå cirka 4 uker før det nye medlemmet får Velkomstpakken sin, og når den er betalt vil du få tilsendt den vervepremien du har valgt. Og ikke nok med det … for å verve et nytt medlem får du også 200 sparepoeng!

Her ser du hvilke vervepremier du kan velge fra vervebrosjyren som du fikk i 0710- Høstpakken:

Husk! Ikke glem! Viktig! Hemmelig!
Søte dikt! En fin hilsen, bilde av yndlingshesten …
Det fins mange ting vi har lyst til å ta vare på, og her får dere en praktisk tavle med hestlige magneter og plaststifter. Det følger også med en penn og viskelær. Øverste del er for magneter, mens nederste del av tavla har hull til å henge opp bilder, lapper m.m. med stiftene. Den blir kjempefin på rommet ditt!
Tavla måler: 30 x 50 cm.

 

Kimono og håndkle med stilig hestemotiv
Vi får ikke nok av hester, gjør vi vel? Her kommer gaven til deg! Den er perfekt for overnatting hos venninner … eller bare for sene, late morgener hjemme. Kimonoen er i en størrelse som tilsvarer Small-Medium. Håndkleet måler 70 x 140 cm, og er deilig å tulle seg inn i etter dusjen.

 

 

Willyteppe og tøfler
Når nettene blir lange, og kulda setter inn …Ja, nå er jo det heldigvis en stund til, men likevel! Det er lurt å være forberedt, og her kommer et herlig sett for kalde dager. Et lite teppe med Willy på vil pynte opp – f.eks. i en stol eller på senga di. Og hva sier du til matchende tøfler! De er i én størrelse, som passer skonr. 33 til 39. Willy er blitt ganske så overlegen av alt dette, men det får heller være. Boris vil nok greie å jekke ham ned noen hakk om nødvendig (knis!)

 

3 bøker fra Pennyklubbens shopsider
Du kan også velge deg 3 bøker fra Pennypostens shopsider som vervepremie hvis ingen av de andre vervepremiene frister.