Penny Klubben
 
 
 
 

0806 Filmpakken0806 Filmpakken
kommer hjem i postkassen din helt i slutten av mai og koster kr. 199,50 + kr. 35,- i porto og pakking. Denne pakken er en av klubbens populære spesialpakker som inneholder ekstra mye!
Siste frist for deg som vil avbestille her på hjemmesiden er 18. mai.

Her kan du lese om alt du får i 0806 Filmpakken:


Endelig! Ny skoledagbok
Endelig – men tidligere enn noen gang før – her er den – årets Skoledagbok! Full av nydelige hestebilder, nyttig fakta, test-deg-selv, vitser og flauser, og mye mer!


   


Heartlandpocket: En ny begynnelse
Når Amys venninne Carey inviterer henne til Ten Beeches, er Amy ivrig etter å se igjen det fredelige stedet i fjellene. Men når Amy og Ty endelig er der, føles stedet hun har lengtet etter så anner-ledes. Selv om Amy går ut fra at Carey trenger hjelp med den uregjerlige mustangen Maverick, oppfører venninnen seg kaldt og fjernt – og hun unngår både Amy og hesten. Og først når  Amy greier å se forbi hestene, oppdager hun sannheten om venninnens oppførsel … og dermed ser hun plutselig også sin egen framtid i et helt annet lys.

Les mer om boka her

   


DVD Hestegale
Bilen får motorstopp, og selv om Tyler, Sam og Stoney får streng beskjed om å bli i bilen, begir de seg innover i ørkenen for å starte jakten på ville mustanger. Samtidig er Andi og bestefaren på vei hjem med den prisbelønte hingsten «Generalen», verd millioner. De blir overfalt av en bande som prøver å stjele hesten. Den stikker av, med tyvene etter seg. Tyler, Stoney og Sam ser «Generalen»  i vill galopp, og tror de nettopp har sett kongen over alle ville mustanger … Så begynner litt av et eventyr for de tre vennene!

Spennende familiefilm med norsk tale og tekst.
Se trailer fra filmen her

   

Samlefigur av lusitanoen
I forrige pakke fikk dere samlekort om den edle, portugisiske lusitanoen.  Her er samlefiguren av rasen!
   
Håndkle som kan trylle!?
Hehe, neida, bare tulla, men altså, dette håndkleet er presset sammen til en bitteliten pakke. Når du putter den i vann, skjer det noe! Str: 40 x 60 cm.
   

Fint hesteskosmykke med Willy
Hestesko betyr lykke, så med dette rundt halsen bør det bli en fin sommer!

   
 

Ørkensønnen
Nytt spennende tegneseriehefte om skytsengelen Angelica.
For lenge lenge siden, langt borte i en arabisk ørken, var det at en ung jente ved navn Ayesha forelsket seg i en berømt araberhingst, viden kjent for sin hurtighet. Problemet var bare at hingsten hadde mange fiender. Men Ayesha sverget på å beskytte ham, selv om det innebar å bryte lovene som gjaldt i  oasen.
… Ja, selv om det innebar å ta imot hjelp fra den underlige jenta med gyllent hår og mystiske krefter … ei jente Ayesha ikke engang følte seg sikker på at hun kunne stole på!
   
Pennyposten
Ditt eget medlemsblad.
   

Overraskelsen
…  gjør det enda lettere og morsommere å invitere vennene dine!