Penny Klubben
 
 
 

SISTE NYTT OM MAYA (31. AUGUST 2007)

Mange er kjempespente nå og lurer på hvordan det går med Maya, Pennyhesten …
Mange lurer på når vi har vinneren av Maya klar … Til det er det å si at det er kommet tusenvis av søknader, som alle fortjener å bli lest og gjennomgått skikkelig. Det sier seg selv at det vil ta ganske lang tid! Så dere kan regne med at det blir uti oktober en gang før vi har bestemt hvem som blir den nye eieren av Maya.
Vennlig hilsen, Randi
Hei på dere!! Jeg hører at det er mange der ute som har lyst til å få meg som sin egen kosehest? Gjett om jeg er spent på hvem DU blir!
Vrinsk fra Maya
Her er en liten rapport fra Lena og Lene på Stall Tajet, der Maya står:
Nå har Maya bodd her på Tajet en stund, og vi har etterhvert blitt godt kjent med henne. Hun er en veldig trivelig hest som er lett å komme overens med både for dyr og mennesker.
I sommer har hun gått 6 uker på rideleir og vært med på mye rart. Hun syns det var moro å hoppe terrenghinder, og etterpå var det godt å bade i elva. På «fjortisukene» på Tajet er det tradisjon med spøkelsesritt midt på natta. Selv om ryttterne var redde, lot ikke Maya seg skremme av et par spøkelser. Mounted Games er fremdeles moro, i blant går det nesten litt for fort i svingene! På tur er Maya i sitt ess, enten vi skritter rolig eller det er mer fart. For noen uker siden var vi på oppdagelsesferd med Maya, Dufa og Grace. Da havna vi nedi et dalsøkke vi ikke visste helt hvor var, og ikke kom ut fra. Etter mye tett skog kom vi til en bratt og kronglete bakke hvor vi måtte leie hestene for å komme opp. Vi tobeinte pusta og pesa verre på toppen, og hestene syns nok vi var litt dumme som hadde valgt en så vanskelig vei. De tre firbeinte damene var like spreke da vi kom tilbake til stallen, mens vi tobeinte ikke kunne gå på noen dager ...
Nå har Maya hatt tre uker fri og kost seg på beite. Hun går fremdeles en del sammen med Grace, men Dufa er uten tvil bestevenninna. Etter å ha blitt bedre kjent med Maya, ser vi tydeligere hva slags eier og hjem hun trenger. Fram til den nye eieren overtar henne blir hun brukt på ridetimer og tur.
Masse hilsen fra Lena og Lene

PÅ BILDENE SER DU FRA TOPPEN:
MAYA OG DUFA PÅ TUR
MAYA OG STAMGJESTEN KJERSTI, SOM HAR DELTATT PÅ RIDELEIR PÅ STALL TAJET 5 ÅR PÅ RAD