Hei, alle hesteelskere!

Og velkommen til Pennyklubbens hjemmesider, verdens største bokklubb for hestegale jenter og gutter i alle aldre. Hvis hester er det beste du vet, ja, da er Pennyklubben perfekt for deg, uansett om du har egen hest eller bare drømmer om hester. Her skjer det alltid spennende saker og ting.

Det var en gang …
Et lite forlag i Stavanger, som var så flinke til å gi ut bøker for barn. En dag i 1982 kom de på den strålende idéen å lage bokklubb for hestegale! Som sagt, så gjort. Og resten av historien kjenner vi jo! Snart 25 år med spennende bøker og saker og ting for alle oss hestegale i Norge. I dag sendes det ut over 200 000 bokpakker hver eneste måned over hele verden. 

Hva er Pennyklubben?
Pennyklubben er en bokklubb for unge hesteelskere. Husk! «Hest er best, ingen protest!» Hver eneste måned dumper en ny, spennende pakke fra Pennyklubben ned i postkassa di, stappfull av gode bøker og artige eller nyttige saker og ting.

Gled deg til Pennypakken
Hver måned får du som medlem en ny pakke hjem i postkassen hvis du ikke avbestiller. Pakken er stappfull av bøker som vil få deg til å elske å lese. Du kan kose deg med spennende bøker, morsomme bøker, skumle bøker, bøker med masse stallkos og ridning … og bøker med haugevis med nyttig faktastoff om hester! Flere av bøkene våre har illustrasjoner eller flotte fargebilder.

Og ikke bare det – i hver pakke vil du finne minst to fine ekstrating og en spennende overraskelse. Tingene i pakken kan være striglesaker, ridehansker, kule T-skjorter med hestemotiv, hestlige smykker, skrivesaker, nydelige plakater og mye mye mer! 

I hver Pennypakke får du også klubbens populære medlemsblad, Pennyposten. Det er fullspekket med stoff fra medlemmene selv, brev, bilder, tegninger, flauser og m.m., i tillegg til nyttige artikler, nytt fra redaktøren, morsomt lesestoff om maskotene våre, nydelig plakat og fakta om en hesterase, konkurranser, shop og mye mer! PS: Medlemsbladet får du tilsendt gratis, selv om du velger å avbestille en pakke nå og da. 


 

 

 

purplegreenyellowpinklightblueVelg bakgrunn