Kjære foreldre,
Har du hestegale barn i huset?
I Pennyklubben gir vi ut bøker for jenter og gutter som liker hester og ridning. Hos oss får de dekket behovet både for spenning og kunnskap om sin store interesse.

  Les mer om klubben og den store Velkomstpakken.

 

Kanskje kan et medlemsskap i Pennyklubben være en helt spesiell bursdagspresang?


Om Pennyklubben
Pennyklubben er Norges største møteplass for hestevenner, og det er over 20 år siden den aller første pakken fant veien til postkasser rundt om i landet. Og siden har vi gledet mange mange tusen barn og unge. Klubben verdsettes høyt, ikke bare av medlemmene, men også av foreldre og hestefolk – noe du sikkert vil sette pris på.

I løpet av et år får du 12 pakker hjem i postkassen, dersom du ikke avbestiller. 8 av disse er vanlige pakker som koster kr 169,50 + kr 40 i porto, 4 er spesialpakker med ekstra mye innhold til litt høyere pris. Hvis du ønsker å stå over en pakke en gang iblant, får du likevel medlemsbladet Pennyposten gratis!

Pennyklubben er mer enn bøker. Hver eneste klubbpakke inneholder flere nyttige og morsomme ting. Det kan være alt fra ridehansker, hovkrok og mankam til brevpapir og skolesaker. Dessuten får medlemmene Pennyposten – vårt 24 siders innholdsrike medlemsblad som er fullspekket med konkurranser, artikler, tegninger, foto, leserbrev, tips og mye annet som medlemmene er opptatt av.

Bortsett fra Velkomstpakken, bestemmer du selv hvilke klubbpakker du vil ha. Så enkelt er det: I hvert nummer av Pennyposten presenterer vi neste pakke. Dersom du vil hoppe over en pakke, sender du inn avbestillingskupongen i medlemsbladet før angitt dato. Eller avbestiller på vår avbestillingstelefon. Du kan også avbestille på Pennyklubbens hjemmeside www.pennyklubben.no. Pennyposten får du tilsendt uansett!

Velkommen i klubben!

Hilsen Randi-Tone Overskeid, redaktør i Pennyklubben

 

 

 

 

 

purplegreenyellowpinklightblueVelg bakgrunn