Penny Klubben
 
 
 
 

Leserbrev

Hva syns dere, Pennymedlemmer?

Har du ros og ris til klubben? Har du en god idé eller tips til pakketing, konkurranser eller andre ting? Har du opplevd noe du vil dele med andre? Har du en yndlingshest du bare MÅ fortelle om? – I det hele tatt, hvis du har noe på hjertet, er dette stedet å skrive om det! 
Vil du sende et brev, klikk
her

 • Hei, medlemmer, nytt stoff inne på Hestesnakk! Der har jeg nå lagt ut masse godt faktastoff fra Bernt-Håkon, hesteeksperten i PPosten, pluss flere spørsmål fra dere med svar. Her er det mange nyttige tips å få!

  Vennlig hilsen Randi
   
 • 2008-10-08

  Hei Randi !!!

  På mandag var jeg en tur i stallen med noen venninner. Da vi kom fikk hestene silo, og en stund senere salte vi dem på og ridde langs turstien. De andre tok meg med til et sted jeg ikke hadde vært før, og det så ikke ut som om andre hadde vært her på en stund heller fordi stien var dekket med gress. Da vi hadde ridd litt nedover hørte vi en lyd som som: oooooæææææææiiiii! Vi skvatt og ble redde. Da vi kom rundt hjørnet var det et stor epletre og ved siden av var det et bur med en hvit pappegøye! Vi lo oss i hjel og tok et par epler med oss som vi gidde til hestene på slutten av turen.

  Og forresten God Høstfere så langt:-)  Hilsener fra:


  Milla4


  Hehe! Ser det for meg! Men hva i alle dager gjorde en papegøye i bur der?! God høstferie til deg.

  Vennlig hilsen Randi
   
 • 2008-10-07

  Hei Randi ;D

  Atte,jeg har slutta i pk,å starta i TL istedefor,å er det sånn at jeg har det samme medlems nummeret fortsatt? eller får jeg et helt nytt ett?

  Bare lurer :P
  Horsegirl


  Hei, ja, du får nytt medlemsnr.

  Vennlig hilsen Randi
   
 • 2008-10-07

  Heei! Det er meg, Cremella, igjen! Jeg vil bare nevne ENDA flere tips! Og gi deg litt ros! For det første vil jeg si en artig ting! Jeg har vært medlem i PK, like lenge som jeg har ridd! Jeg tror det var rett etter min første ridetime (eller senere, eller før..?)! Jeg har altså ridd og vært medlem i snart 7 år! (Jeg tror det blir 7 år i 2009..?) Og jeg vil ALDRI slutte i PK! Eller ALDRI slutte å ri! Og det viskelæret med fjordinghesten vi fikk, det er det eneste viskelæret jeg bruker nå! Hihi! Her er tipsene mine! Du husker vel den lille boka vi fikk en gang? Jeg tror den het "Hester er engler uten vinger" eller noe sånnt! Vi kunne jo ha fått noen sånne bøker igjen! Bare at denne gangen var det hesterasefakta i dem! Sånn som at i en sånn liten bok kunne det ha vært fakta om Araberen, Fjordinghesten, Lusitanoen o.s.v... Og det andre tipsen mitt er at vi kunne jo ha fått en tallerken (i plastik) med hester på! Det hadde vært gøy! Og så er det det siste tipset! Det kunne ha vært et SVÆÆÆRT puslespill, og hele morroa, blir at dere kan sende noen biter (f.eks 3-5) hver PennyPakke! Det hadde vært kjempegøy! Og motivet på puslespillet kunne ha vært Chica, Romantico eller Freddy, eller kanskje alle sammen..? Dette var alle tipsene! Dette er den beste klubben i HELE VIDE VERDEN! Elsker PK! Jeg er kjempefornøyd med pakkene!
  Cremella


  Hei, tusen takk for veldig hyggelig ros, og for alle tipsene. :-)

  Vennlig hilsen Randi
   
 • 2008-10-07

  Heisann!:D  Gleder meg sååå mye til neste klubb pakke!

  Jeg synes Chica og Freddy er søøøt!

  Men Chica og Freddy møter vel ikke hverandre...igjen?  De var jo så søt sammen!!!  Pakketips:plakat med Chica og Freddy,glassmaling med Willy og Boris,et hefte fra når Henriette var liten til hun ble mor til Ronja og Ruffen.  Den gangen når dere redaktører fant den stakkars Chica , er jeg glad dere gjorde noe ,uten å bare stå der å se på henne!:D  MVH Helle:D
  Blakka


  Hei, ja, de er det, men nei, de treffes nok ikke igjen, de to. Tusen takk for pakketips. :-)

  Vennlig hilsen Randi
   
 • 2008-10-07

  Hei! I dag har jeg og venninna mi vert ute å ridd på langtur! Det var kjempearti og hestene storkoste seg! :D

  Men jeg har to spørsmål:

  Hva heter pakken etter innekospakken?

  Og

  Når kommer neste spesialpakke?
  HorseLover


  Hei, det hørtes herlig ut! Jodu, den heter JULEpakken, og er en spesialpakke. :-) Den kommer i slutten av november, og dere kan glede dere! Den er så full av spennende bøker og ting at vi nesten ikke fikk plass til alt i annonsen.

  Vennlig hilsen Randi
   
 • 2008-10-07

  Du vet ikke tilfeldigvis om en bra bok som er skrevet av en norsk forfatter??
  Nora...


  Oi, det er jo kjempemange, det! Mener du som er utgitt i Pennyklubben?

  Vennlig hilsen Randi
   
 • 2008-10-07

  Hei Randi ! Kjempe fornøyd med denne pakken, men gleder meg enda mer til neste !!  Nedenfor anbefalte du Uatskillige , og jeg er helt enig ! Jeg har lest den 100 ganger, og begynte å gråte hver gang..  Endelig skal jeg få en hest på halvfor !! Jeg gleder meg kjempe mye til å ta mer ansvar i stallen. Er i stallen så og si mandag - onsdag - fredag - lørdag - søndag , men da hjelper jeg rideskolen, ikke mye ansvar der når man ikke er hestepasser for en hest. Så jeg gleder meg kjempe mye til å få mer ansvar for en hest ! Synes du jeg er klar ?  Jeg er 13 år gammel, ridd siden jeg var 6. Jeg kan en del om sykdommer og det meste om foring ( har hjulpet til i stallen med å fore ) og jeg kan ri godt. Jeg hopper 80-90 cm og har startet LB dressurprogram. Har ridd alle forskjellige hester, fra de mest staeste ponniene, til de kjempe snille ivrige hestene.

  Jeg har hatt ansvaret for to rideskolehester 4 ganger i uken og en søndag :)  Hilsen
  Netti :


  Hei, klart du er klar!! Lykke til! Jeg er sikker på at du kommer til å gjøre en kjempegod jobb, du høres ansvarlig og ivrig ut.

  Vennlig hilsen Randi
   
 • 2008-10-06

  Heisann!

  Pennyklubben er en super klubb, digger bøkene
  Aggiii


  Hei, hyggelig å høre! :-)

  Vennlig hilsen Randi
   
 • 2008-10-06

  får jeg innekos-pakken?
  ???????????????????????????????


  Hei, dersom du har fått Velkomstpakken din, og ikke avbstiller, så ja, da burde du få den, men … dette er spørsmål du skal stille til Kundeservice, ikke her på Leserbrev.

  Vennlig hilsen Randi
   
 
    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 79 artikler