Forfatteren Jenny Hughes

Jeg ble født i Poole, Dorset på sørkysten av England, og med unntak av noen år da jeg bodde på Isle of Wight og i Wiltshire, har jeg tilbragt hele livet mitt i denne vakre delen av landet.
Mitt første suksess som forfatter hadde jeg i en alder av 14 år da jeg vant en landsomspennende novellekonkurranse arrangert av et firma som lager te! Jeg husker godt at førstepremien var 5 pund og en haug med te! Jeg fortsatte å skrive for moro, og begge døtrene mine husker at mamma fant på egne godnatthistorier for dem da de var små. I 1987 hadde jeg mine første noveller på trykk i ukeblader. Det var stort sett romantiske historier.


Kjærligheten til hester går helt tilbake til barndommen min. Noe som verken mor og far eller søsknene mine forstod noenting av, for ingen av dem delte denne interessen med meg. Ridetimer fikk jeg råd til ved å møkke ut og pusse utstyr på rideskolen i nabolaget. Etter det har jeg jobbet på en oppdrettsgård, et hestesenter og med poloponnier – alle morsomme jobber som jeg har lært masse av. Og det jeg lærte der har virkelig kommet til nytte når jeg skriver hestebøkene mine. Mine egne hester har også vært en stor inspirasjon for meg; fra den snille welsh mountain-hoppa Magic, til den fantastiske fullblodshesten, og eks-hunteren, Vaguely James.


I dag lever jeg et lykkelig liv sammen med mannen min Robin og våre to hunder, Chester og Max. Vi bor i utkanten av en liten landsby i Dorset, og hver ny dag startes med en herlig tur over åpent heilandskap med utsyn over den vakre Poole Bay. Både mannen min og jeg liker kino og teater, og tar en tur til London rett som det er. Interessen min for teater har gjort at jeg har blitt involvert i flere amatørteater-oppsetninger her hvor vi bor, både med skriving og med regien.

Bøker utgitt i Pennyklubben:

Luringen
Hvem er du, rømling?
Ugler i mosen på Hazelgrove
Hvem stjal gullhesten?
Smaragdjakten
Mysteriet med det røde smykket
Legenden om øyhesten
Hesten i speilet

purplegreenyellowpinklightblueVelg bakgrunn