Lauren Brooke, forfatter av Heartland-serien

Lauren ble født i England, men har bodd lenge i USA, særlig i Virginia, et sted hun er veldig glad i. Hun begynte å ri før hun kunne gå, og den første ponnien hennes het Perky og var en rampete welsh mountain. Fremdeles prøver Lauren å få seg en ridetur hver dag, nå på Apollo, en grå welsh cob. Med på rideturen er også Tarka, som er en pensjonert greyhound (veddeløpshund).
Lauren sier: "Jeg har alltid hatt lyst til å skrive bøker, og begynte å skrive på heltid da vi flyttet til Leicestershire i England. Jeg er interessert i alternativ terapi, særlig i bruk av urter i behandling av sykdommer, o.l. Og siden mannen min er psykolog har jeg og blitt mer og mer interessert i det emnet, og funnet ut at mange av de metodene og tankene som benyttes der, kan brukes på hester også!
Mitt ønske er at Heartland-serien vil hjelpe leserne til å forstå hester bedre, og ha enda større glede av dem. Jeg håper at Heartlandbøkene kan hjelpe dere som opplever at livet kan være vanskelig og vondt noen ganger – akkurat som Amy når hun må kjempe videre etter morens død."

Disse bøkene er kommet ut hittil i Heartlandserien:
Hjemkomsten
Etter stormen
Veien videre
Ta sjansen
Det som skjer, det skjer …
En dag vil du forstå
Ut av mørket
Tykkere enn vann …
Hver ny dag …
Sterkere enn ord …
Virkelige minner
Før eller siden …
Den mørkeste timen
Alt forandrer seg
Kjærligheten er en gave
En tid for å minnes (en Heartland spesial).
Noen kommer, noen går
Så lenge vi har håp …
En ny begynnelse
Fra nå av …

Alltid der …
Dette er den siste vanlige boka i denne serien … Snufs! Men det kommer en til, en ekstra lang spesialpocket i slutten av februar/begynnelsen av mars 2010!

Hjemmeside
: http://www.scholastic.com/titles/heartland/

purplegreenyellowpinklightblueVelg bakgrunn