Velkommen til bokklubben Pennyklubben

– Verdens beste klubb for oss som er hestegale!

Har du et barn som elsker hester?
Snakker barnet ditt om hester morgen, middag og kveld? I så fall forstår vi det, for hun er grunnen til at vi startet Pennyklubben – den beste bokklubben for jenter som elsker hester!

Pennyklubben tilbyr morsomme, kreative og lærerike måter for barn å lære om hester på. Og Pennyklubben er for alle som elsker hester, enten de har sin egen hest eller bare drømmer om hester.

I over 25 år har flere hundre tusen barn rundt omkring i verden levd ut hestedrømmene sine gjennom Pennyklubbens spennende pakker. Medlemmene våre sender oss brev hver måned hvor de takker oss for de flotte bøkene, morsomme pakketingene, kule overraskelser og det månedlige medlemsbladet Pennyposten. Og foreldre lar oss få høre hvor henrykt de er for at vi gir deres barn positive aktiviteter som de kan dele med vennene sine.


La barnet ditt oppdage leseglede og leselyst ...
... og gleden det gir å være glad i og ha omsorg for dyr!

Barn som oppdager leseglede i ung alder får nytte av forbedret ordforråd, kreativitet og konsentrasjonsevne. Pennyklubben gir alt dette til våre medlemmer, med en ekstra bonus: Vi hjelper til å fostre den spesielle empatien et barn oppdager når det lærer å ha omsorg for dyr. Pennymedlemmer over hele verden svarte med en strøm av kjærlighet og omtanke da vi reddet hesten Chica for 2-3 år siden. Hun ble alle Pennymedlemmers kjæledegge, og de kunne lese om hennes liv og eventyr i medlemsbladet hver måned.

Kom i gang med ditt eventyr ...
Alt du trenger å gjøre er å bli medlem i verdens beste hestebokklubb! For kun kr 59,- får dere den STORE Velkomstpakken, Pennyklubben betaler portoen. Velkomstpakken er fylt med alt hun trenger for å komme i gang, og den får dere beholde, uansett om dere velger å fortsette medlemskapet eller ikke.

Som medlem får barnet ditt en ny klubbpakke hver måned, fylt med gode bøker, siste utgave av medlemsbladet Pennyposten samt andre nyttige og spennende ting. Pennyklubben gir ut 12 klubbpakker i året, åtte av disse inneholder minst to bøker og andre ting i tillegg for kr 169,50 + kr 40,- for porto og pakking, og fire er spesialpakker som inneholder enda mer, som faktabøker med masse fargebilder eller lydbøker. Spesialpakkene koster kr 209,50 + kr 40,- for porto og pakking.

Hvis dere ønsker å motta neste pakke, kommer den automatisk – dere trenger ikke gjøre noen ting. Deretter vil barnet ditt motta en ny Pennypakke hver fjerde uke. Jeg vet at når du ser kvaliteten på hver pakke og hvor mye barnet lærer og blir underholdt, vil du være enig i at pakkene er verdifulle! Du er ikke forpliktet til å  kjøpe et visst antall pakker, og kan avslutte medlemskapet når som helst. Akkurat som barnet ditt er jeg også veldig glad i hester, det er derfor jeg så gjerne vil tilby deg denne unike muligheten til å kombinere kjærligheten til hester med leselyst. Dere kommer til å bli begeistret for de gode bøkene og spennende hestlige tingene våre – så send inn svarkortet i dag og bli med på Penny-eventyret!

Vennlig hilsen
Randi-Tone Overskeid
redaktør i Pennyklubben 

 

 

 
purplegreenyellowpinklightblueVelg bakgrunn