Penny Klubben
 
 
 
 

0812 Julepakken0812 Julepakken er en av klubbens spesialpakker. Det er fordi den inneholder ekstra mye og koster litt mer.

Pris
kr. 209,50 + kr. 40,- i porto og pakking. Julepakken kommer hjem i postkassen din i slutten av
november. Siste frist for deg som vil avbestille her på hjemmesiden er 16. november.

Her kan du lese om alt du får i årets julepakke fra Pennyklubben:


 

Ny årbok med masse bilder!
Stjernenykker
Det er med blandede følelser Sofie kommer tilbake til Melbro Ridesenter. Sist hun var her, skjedde det masse ubehagelig. Men denne gangen skal alt bli annerledes. Sofies beste-
venninne Hanna er med, og  jentene ser fram til en herlig ferie, særlig når de får vite at filmstjernen David Martin skal være på rideleiren en hel uke, sammen med den fantastiske, hesten sin, Labando.

Les mer om boka her

   

 

Ny bok i Heartland-serien: Fra nå av ...
Amy har aldri tvilt på hva hun vil med livet sitt – nemlig jobbe på Heartland og hjelpe hestene som kommer dit, også etter at hun er ferdig med videregående. Men nå som Lous bryllup nærmer seg, merker Amy at det er forandring i luften. En plutselig og uventet mulighet får henne til å vurdere å søke universitetet til neste år – noe som betyr å reise fra Heartland. Mens hun tumler med denne vanskelige avgjørelsen, dukker en forvillet ponni mystisk opp på gården.

Les mer om boka her

   

Skytsengelen tegneseriehefte
Til tross for at Amy ikke har så mye erfaring, skal hun nå på rideferie sammen med faren og hans nye familie. Men stesøsteren hennes Hayley vil ha sin nye pappa for seg selv, og gjør alt hun kan for at Amy skal få nok og dra hjem igjen. Hayleys mange påfunn er ikke av det uskyldige slaget, og Amy og Ben, hesten hun rir, er i fare. 

   

Pyntepute
Chica pryder den ene siden, en søt shettis den andre! Mål: 40 x 40 cm.

 

   

Chicas historie – Fantastisk film fra virkeligheten
Chica ble funnet av Penny-redaktørene på en liten, brunsvidd gressbakke i Spania, høsten 2006. Chica var avmagret og mishandlet, og i ferd med å miste livsgnisten. Chica måtte bare reddes, uansett!
Denne fantastiske filmen fra virkeligheten tar deg med på en eventyrlig reise, hvor Chica og hestemisjonæren Geir møter utfordringer og opplevelser for livet. På vei hjem til Norge treffer de stjerner som Monty Roberts og Jean FranÇois Pignon, og mange hester som kan gjøre de utroligste ting!

   

Viskelær
Ny samleting: Her er viskelær nr. 2, med foto av araberhesten. (det første, med bilde av fjordhesten var overaskelse i forrige pakke!) Viskelæret er 30 mm i diameter og 7 mm tykt.  

   

Pennyposten
Fin pynt til å henge på juletreet eller på rommet ditt. Du får 2 stk.

 

   

 

 

Nydelige til-fra-lapper til julepresangene dine. Du får 8 stk.

 

   
Pennyposten
Ditt eget medlemsblad.
   

Overraskelsen
… ingen jul uten, så klart!