Hurra! Jeg fikk en Pennyhest!

Tenk at Pennyklubben gir bort ekte hester til verdens største heldiggriser av noen medlemmer! Her kan du lese om alle vi har gitt bort til nå! Neste gang er det kanskje din tur?

 

Nordlandshesten Mr Penny var den første hesten vi ga bort i 1986. Gjett om Karin Skjæveland fra Lea utenfor Stavanger ble glad!

 

 

 

 

 

 

 

I 1987 var det shettisen Miss Penny som ble gitt bort. Laila Larsen fra Hidrasund ble den heldige hesteeieren!

 

 

 

 

 

 

 

Pennyhesten Straus, en haflinger, gikk til Eirin Horrigmoe i 1988. Da Eirin etter noen år reiste utenlands, ble Straus solgt, men nå er han tilbake hos Eirin i Nord-Norge, og nyter livet.

 

 

 

 

 

 

Anlaug Ådland fra Bergen (den gang 15 1/2 år) ble den lykkelige eier av Sputnik, en vaskekte knabstruper!

 

 

 

 


 

 

Syver Åmot fra Bismo i Skjåk (den gang 11 år), fikk Pennyhesten Zero, en 5 år gammel connemara vallak.

 

 

 

 


 

 

Marianne Tingbø fra Holmestrand fikk Captain Song, til daglig bare Cabby! i 1991. Etter at hun ble voksen har Marianne utdannet seg til dyrlege, og Cabby er fremdeles hennes kjære venn!

 

 

  

 

13 år gamle Lena Sollien fra Prestfoss ble nesten stum da hun fikk telefon fra oss om at hun var den lykkelige eieren av nordlandsvallaken Fritjof i 1997 (i forbindelse med 15 års jubileet vårt). De to lever fortsatt lykkelig sammen, og Lena har siden fått flere hester, så Fritjof har mange venner. I sommer var Lena med på Pennyklubbens egen rideleir som vår spesielle representant.

 

 
 

 

I 2002 ga vi bort Mirox, en nydelig arabervallak. 14 år gamle Christina Myhr fra Trøndelag, ble stum av glede da hun fikk den gode nyheten. Hun er spesielt interessert i Natural Horsemanship og Westernridning, og hun og Mirox er et kjempeteam!

 

 

 

 

 

Pennyhesten 2007 er sportsponnihoppa Maya på 5 år. I november 07 møtte hun sin nye eier for første gang. Hun heter Mariann, er 13 år og bor på Tynset. .

 

purplegreenyellowpinklightblueVelg bakgrunn