Penny Klubben
 
 
 

LURER DU PÅ NOE OM PENNYLAGET?


Pennylaget er for dere medlemmer! Vi sender dere eposter og spør om alt mulig, og dere hjelper oss med å gi ris, ros og forslag om bøker og ting til klubben … kort sagt med Å GJØRE KLUBBEN ENDA BEDRE! Måten det virker på, er at vi sender dere som er med en epost av og til med spørsmål dere skal svare på. Les mer om dette her:

 

 

HVA ER PENNYLAGET?:
Jo, det er en lur ting, skjønner dere. Det fungerer sånn at medlemmene som har meldt seg på, får epost med spørreundersøkelser fra oss. Hensikten er å gjøre klubben ENDA bedre.
HUSK AT FOR Å KUNNE VÆRE MED MÅ DU HA TILGANG TIL INTERNETT OG EPOSTADRESSE! Du melder deg inn i Pennylaget her på hjemmesiden. Og alle som er med i Pennylaget får tilsendt spørreundersøkelser på e-post. De skal svares på, og sendes tilbake til oss.

Så er dere velkomne til å være med i Pennylaget så lenge dere er medlemmer i Pennyklubben, og hjelpe oss når vi lurer på ting. Det vil si at det en gang iblant vil bli sendt ut eposter med spørsmål som dere skal svare på. Det kan f.eks. være hva slags farge dere foretrekker på en ting, hvilket motiv dere syns er finest, hvilken bokserie dere liker best, og mye mer.

Hvor ofte disse epostene kommer vil nok variere. Vi lurer ikke på noe en gang i uka, for å si det sånn …

Nå kan du registrere deg i Pennylaget! Bruk den nye 'Medlem Logg på' boksen til venstre. Der ser du to hvite felter.  I det øverste feltet skal skrive ditt medlemsnr. (seks tall). I det nederste skal du skrive kontrollsifferne dine (to tall).
Når du har gjort det, vil det dukke opp en ny bok nederst i bokstabelen. Den heter Pennylaget. Klikk på den, og du vil få opp et skjema der du skal registrere deg med epostadressen din.