Star Stable

Vet du at vi i Pennyklubben har fått PC-spill spesiallagd for medlemmene våre?

Ja, for noen år siden ga vi ut PC-spill-serien Starshine Legacy; en spennende fantasireise til Jorvikøya, der fire tøffe jenter og hestene deres måtte kjempe mot onde krefter. Disse spillene er vi dessverre utsolgt for, men i dag selges de også i butikker.

Så, i 2008 kom første spill i vår nye serie Star Stable. Og i høst fikk medlemmene fjerde og  siste spill. Disse spillene kan du kjøpe i shopen vår. De koster kr 179 pr. stk. Se side 25 i Pennyposten. Her kan du lese mer om de fire spillene i Star Stable-serien:


Høst
Sommerens strålende lys falmer og naturen forbereder seg på vinter. Trærne skifter farge fra sommergrønt til flammende rødt, varmgult og sprakende oransje.

Åkrene bugner av grøde, trærne er tunge av moden frukt og vindene bærer med seg en ny kjølig skarphet.

I denne forandringens og mulighetenes tid ankommer en ensom jente Jorvikøya.

Hele sitt liv har hun elsket hester. Hun har drømt om å være sammen med dem, stelle med dem, gi dem mat og føle friheten fra hesteryggen. Det er en vakker drøm, men det er alt det til nå har vært.

Bare en drøm

Oppvokst som hun er i den store byen, har hun aldri sett en virkelig hest før. Under en blygrå himmel, langt der nede på bakken under steile skyskrapertårn, i bråket fra trafikken, tuting i horn og skyer av giftig eksos, samt den alltid stressede bølgende menneskemassen, har det aldri vært plass for naturen.

Ikke før nå.

Hun har endelig greid å overtale foreldrene til å la henne reise fra byen i høstferien, sånn at hun endelig skal lære å stå på egne bein.

Vinter
Snøen som daler sakte ned hyller landskapet i et hvitt slør, skjuler  trærne, som står der med nakne, sprikende greiner. Alt blir rent, hvitt og vakkert.
Verden er stille.

Det er lenge siden de kvitrende fuglene fløy til varmere strender, og de fleste dyr – både små og store – har gått i skjul for vinteren, for å beskytte seg mot den bitende kulda.

Men vinteren hindrer ikke folkene i dalen fra å leve livene sine som vanlig. Stallene må fremdeles møkkes ut, hestene må strigles og fôres, og rideløypene, banene og ridehusene er fulle av lykkelige mennesker, som koser seg i salen.

Folk forbereder seg til Dietrich Grand Prix, verdens mest prestisjefylte sprangkonkurranse.

Bare noen ytterst få ryttere fra de beste stallene i verden blir valgt ut til å konkurrere der hvert år. Og dette året har stallen på Furuåsen sikret seg en finaleplass.

Nå må de bare finne en vinner. Mon tro om det kan være deg?

Vår
Vinteren har endelig måttet vike plassen. Snøen har smeltet til små elver som kommer fossende fra fjellene og ned i bukta. Og de første vårblomstene vender hodene sine mot den varme sola.

I den vesle landsbyen Bergstad, i fjellene nær Jorvikbukta, har det skjedd store forandringer. Stallen har fått ny eier, en dame ved navn Jenny Jerv. Ryktene vil ha det til at hun planlegger store endringer – noen sier hun tidligere har jobbet i et multinasjonalt selskap med markedsføring og PR.

Sladderen og ryktene har fløyet mellom husene i Bergstad, så vel som i de nærliggende landsbyene Roligheten og Innvik, der de lokale stalleierne er blitt nervøse for at denne voldsomme utvidelsen det går rykter om i Bergstad vil gjøre dem arbeidsledige.

Noen syns planene er fantastiske, mens andre igjen frykter at dette er slutten på Jorvikbukta som de kjenner den.

Siden du var liten har du ridd fast på Bergstadstallen, og det er med sommerfugler i magen at du går til stallen for å hilse på den nye eieren. Hvem vet, kanskje hun kommer til å fortelle deg litt om planene sine!

Hva bringer framtiden?
Vel, det er opp til deg å utforske …


Sommer!
Endelig har varmen for alvor kommet til Jorvik.
Solen sender sine varme stråler dansende over modne åkre og blomstrende enger. Sommerbrisen stryker inn fra havet og kjøler både mennesker og dyr; de hardtarbeidende bøndene, de late hundene, de listige kattene – og hestene.

Skolen er slutt, og den endeløse ferien har akkurat begynt. Det betyr ingen lekser, ingen flere kjedelige historietimer med frøken Kørk eller søvndyssende naturfagstimer med gamle Mister Flaggstang.
I stedet betyr det dag etter dag med jobbing for Herman i Jorvikstallen, ridning og hestestell. Livet kunne jammen ikke vært bedre!

Så dukker Coyote opp. Han er broren til Herman, eieren av Jorvikstallen, og har bestemt seg for å flytte hjem igjen etter årtier i USA, der han har vært profesjonell rodeo- og westernrytter. Nå har han altså bestemt seg for å bygge en svær westernrideleir i Jorvik! Og han vil altså at du skal hjelpe ham!
Snart er det hektisk aktivitet i den nordvestre delen av Jorvik, der gammelt jordbruksland og myrområder raskt blir forandret til paddocker og løypetraséer, og du og resten av gjengen har skikkelig dårlig tid til å lære dere tønneløp, polebending, trailriding og western pleasure.  

Det er hardt, men du har aldri hatt det så gøy i hele ditt liv før! Likevel … det foregår noe under overflaten. Merkelige rykter og sladder sprer seg blant folk på gårdene og det som skal bli Jorvik Ranch.
Er det ikke bare hjemlengsel som har fått Coyote til å vende hjem? Og vil du finne ut hva han skjuler?


 

purplegreenyellowpinklightblueVelg bakgrunn