På rideleir i sommer?

 

 

 

Har du ennå ikke lagt planer for sommerferien, og har lyst til å dra på rideleir?!

 

 

 

 

 


Har du ennå ikke lagt planer for sommerferien, og har lyst til å dra på rideleir?
Da kan vi anbefale
Peer Gynt Rideleir, Slangen seter i Gudbrandsdalen! Det er de som arrangerer Pennyklubbens egen rideleiruke hver sommer. Den ble fort full i år også, men du kan velge mellom flere andre uker.

Hei, alle medlemmer i Pennyklubben! Pennyklubbens egen rideleir er full, men vi har enda plasser ledige i de andre ukene både for øvede og nybegynnere. Gå inn på vår hjemmeside og se hva vi har å tilby. Uke 31 er bare for voksne, men ellers er det noen ledige plasser på de andre ukene, både for øvede og nybegynnere. Alle er velkomne til morsomme og lærerike hestedager, sier vertskapet Anita og Bernt-Håkon.

Dersom du skriver på ditt medlemsnummer i Pennyklubben vil du få kr 200,- i rabatt, så meld deg på og bli med på rideleir i sommer. Rideleir er gøy! En uke med hest, hest og atter hest – herlig!!

Sees vi til sommeren?

Hilsen Anita og Bernt-Håkon

Se bilder fra fjorårets rideleiruke på Slangen Seter her!

Sjekk ut hjemmesiden www.slangen-seter.no, send e-post til post@slangen-seter.no eller ring tlfnr. 61 29 55 18!

 

 

STALL TAJET RIDELEIR    
Stall Tajet er Pennyhesten Fritjof (og eier Lena) sitt 2.hjem. Det var også her Maya bodde før hun kom til Mariann.
Opplev sommeren på Tajet: Glade dager på landet. Moro med hester fra morgen til kveld. Møte andre hestegale. Kose med små ponniføll. Galoppere i skogen. Ha gymkana og mountedgames på banen. Overnatte på setra. Bade med hestene. Hoppe hindre. Møte Pennyhesten Fritjof (og søsteren til Pennyhesten Maya). Lære om naturlig hestehold. Delta på små konkurranser og få rosett. Prøve ri i westernsal, tomkjøre og ha voltige. Ha oppvisning for familie.

Ridning 2-3 ganger pr dag, også på ankomst- og avreisedagen.

Sjekk ut hjemmesiden www.tajet-rideleir.piczo.com

purplegreenyellowpinklightblueVelg bakgrunn