Penny Klubben
 
 
 
 

Verv en venn som nytt medlem i Pennyklubben!

Vrinsk i luken, du som allerede er medlem i Pennyklubben! Du vet vel at du kan få kjempefine premier hvis du hjelper oss med å skaffe nye medlemmer til klubben?

Det kalles å verve. I hver pakke får du en vervebrosjyre som viser hva slags premier du kan velge. Hver måned er det en spennende nyhet. Det kan være alt fra heste- og rytterutstyr til kule ting til rommet ditt.

I vervebrosjyren er det også bilder av alt det fine venninna eller vennen din vil få i Velkomstpakken fra oss.

Alt dere trenger å gjøre er å fylle ut alle feltene i vervebrosjyen. OBS: Det er kjempeviktig at en av foreldrene eller en foresatt til det nye medlemmet skriver under!! Og så sender dere kupongen til oss.
Det vil gå cirka 4 uker før det nye medlemmet får Velkomstpakken sin, og når den er betalt vil du få tilsendt den vervepremien du har valgt. Og ikke nok med det … for å verve et nytt medlem får du også 200 sparepoeng!

Og lurer du på noe om det med verving, når premien din kommer og slike ting, er det bare å ringe til damene i Kundeservice.

De har telefonnr. 51 84 54 54, eller sende dem en epost: penny@stabenfeldt.no

Månedens vervepremie nr. 1: 
Stor ‹‹vegglomme›› med strigleutstyr
Heldige deg som verver noen denne gangen! For denne her er bare kjempestilig og grei, og vil gjøre seg fint på stallveggen!
Dette strigleutstyret følger med: børste (mål 16 x 7,7 cm) trebørste (15,2 x 5 cm), hovskrape og striglevott (18 x 13, 5 cm).


 

Månedens vervepremie nr. 2: 
Stort puslespill
Er du av den tåmodige typen som syns det er kjempegøy med puslespill? Da må du finne noen å verve nå! For se dette nydelige motivet! Det er ikke av de letteste – som du ser er fargene duse og glir litt i hverandre. Puslespillet består av 500 biter, og måler ferdig lagt 110 x 80 cm. Det følger med et rødt filtteppe du kan pusle oppå, og den oppblåsbare «gummipølsa» som følger med er helt genial. Den bruker du nemlig til å rulle sammen puslespillet når du vil rydde det bort. Det går helt fint, selv om du ikke er ferdig med hele bild

 

Månedens vervepremie nr. 3:
Verdens fineste veggklokke kan bli din!
Tro det eller ei, men denne klokka
knegger tre ganger i timen!! Det  går ikke an å få en søtere og mer hestlig klokke, tipper vi! Bare se selv! Ronja og Ruffen er med – og sjekk de søte tallene, da! Klokka bruker tre AA-batterier, som ikke
følger med. OBS: Dersom du vil at klokka skal være stille og ikke knegge, er det bare å ta ut de to nederste batteriene. Det øverste er det som får klokka til å gå. (størrelse 25 x 25 x 4 cm). 

Månedens vervepremie nr. 4:
3 valgfrie bøker

Velg bøker fra side 25 i Pennyposten.